Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox One kommer til Norge i september!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så var de endelig bekreftet, ryktene vi presenterte for tre måneder siden om at Xbox One-lanseringen i Norge først ville skje på høsten i 2014. Xbox.com har nemlig annonsert at den neste lanseringsrunden vil skje i september.

Ti måneder etter den offisielle lanseringen vil altså norske kunder, sammen med spillere i 25 andre land, kunne kjøpe en lokal versjon av konsollen. Vi vet foreløpig ikke hvor vidt lokalt tilpasset innhold og språk vil være en del av dette, men Microsoft lover å komme tilbake med mer informasjon i slutten av april.

Selv om Xbox One fortsatt ligger litt bak salgstallene til Playstation 4 i markedene hvor begge er lansert, kaller Microsoft selv dette for den mest suksessfulle Xbox-lanseringen noensinne.

Konsollen har forøvrig vært tilgjengelig i norske butikker en god stund allerede. Dette har vært utenlandske versjoner, men ettersom kundene forholder seg til utsalgsstedet ved reklamasjon og lignende har det ikke vært så lett å anse konsollen for allerede å være noe annet enn lansert. Det er også et poeng at Xbox One har vært mer tilgjengelig her til lands enn konkurrenten Playstation 4, som faktisk ble lansert i Norge i november 2013.

Tålmodige Xbox-fans som ennå ikke har kjøpt en importert konsoll, kan i det minste se frem til å gyve løs på et etablert spillbibliotek med store titler som Titanfall, Plants vs Zombies: Garden Warfare, Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5 og Dead Rising 3.

Xbox One kommer til Norge i september!


Loading next content