Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

70% av GTA V-spillerne har testet Online-delen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Two og Rockstar har grunn til å være stolte, og det er de også. Ikke bare har de utviklet og lansert et utrolig bra spill som har solgt mangfoldige millioner eksemplarer, de har også turt å satse på noe nytt i en så stor og etablert serie som Grand Theft Auto.

Vi snakker naturligvis om nettdelen til Grand Theft Auto V, populært kalt GTA Online, som så mye som 70 prosent av spilleren har kastet seg ut i minst én gang. Det melder utvikler Rockstar North selv, og øverste leder Strauss Zelnick klarer ikke å skjule tilfredsheten sin. 70 prosent er nemlig en større andel enn de hadde håpet på før lanseringen:

- Just a few years ago when we put out a product, no matter how big, when we put out a hit we collected our money, we went onto the next. Now what we're finding is we're creating recurrent consumer spending and we have the gift that keeps on giving. I talked about that when we took over Take-Two six years ago. It's nice to see it coming true, kommenterer Zelnick.

Å kalle gaven som bare fortsetter å gi lar vi forbli Zelnicks ord, men vi må samtidig innrømme at vi har hatt det mye moro i Los Santos (og omegn) sammen med andre spillere. De ekstra kronene burde også komme godt med under utviklingen av spill som Red Dead Redemption 2 og Max Payne 4, som vi håper forlengst er igang.

Når det er sagt burde ikke Rockstar og moderselskapet Take-Two ha problemer med økonomien om dagen, da Grand Theft Auto V allerede har opparbeidet seg et overskudd på over 20 milliarder kroner.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content