Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Ødeleggende bug i ESO, guild-banken stengt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ville ikke være en skikkelig Elder Scrolls-lansering om ikke spillet hadde hatt bugs, men nå har det dukket opp en feil i det nylig lanserte massive flerspillerspillet The Elder Scrolls Online som overgår mye av det vi har opplevd før. En bug i guild-banken i spillet har gitt spillere muligheten til å enkelt duplisere materialer, og selvfølgelig har da mange spillere utnyttet dette til å skaffe seg hauger av både utstyr og gull i spillet.

The Escapist har fått tilgang på en uttalelse fra utvikler Zenimax om at de er klar over problemet, og at de vil utestenge spillere som har utnyttet feilen.

- I går identifiserte vi en bug i ESO som noen spillere har valgt å utnytte. Vi handlet raskt, og har siden løst problemet. Vi har nulltoleranse når det gjelder å utnytte bugs, og de som blir tatt å gjøre det vil få sin spillkonto permanent utestengt.

Zenimax har i etterkant av at problemet ble kjent stengt guild-banken i spillet, og har allerede lansert en patch som skal fikse problemet. Men selv om nyheten ble offentlig kjent gjennom Reddit-forumet på fredag, skal bugen visstnok ha eksistert siden lanseringen av spillet. Det er nok da snakk om betydelige mengder materialer som er duplisert siden den tid, og man kan egentlig bare spekulere i hvilken effekt dette kan ha hatt på økonomien i spillet.

Spørsmålet blir nå hvordan Zenimax kan rette opp i dette? Vil det å utestenge de som har utnyttet dette smutthullet være godt nok, eller må Zenimax gjøre noe mer drastisk for å fikse økonomien i spillet?

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...



Loading next content