Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

12 000 animasjoner i The Witcher 3!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man trenger mer enn bare mektig teknikk for å lage et virkelig godt spill. Likevel er det vanskelig å ikke la seg imponere av det kommende The Witcher 3: Wild Hunt, der utviklerne ikke har spart på noe som helst.

Vi visste allerede at det nye spillet blir et open world-spill som er langt større enn forgjengerne i serien (og de fleste andre spill også), og at grafikken er så detaljert at du trenger en PC i toppklasse for å engang tenke på maksimumsinnstillingene. Nå kan vi legge til et utrolig antall forskjellige animasjoner til denne skrytelisten.

Les også: Forspill: The Witcher 3: Wild Hunt

Under en spørretime nylig kunne nemlig Lead Engine Programmer Balázs Török fra CD Projekt Red avsløre at Wild Hunt trolig vil ha nesten dobbelt så mange animasjoner som forgjengeren:

- We created our own animations systems this time, and we wrote our own animation compression, which means we have even more animations than we had in The Witcher 2, which was a pretty amazing 7,000 animations already. But right now we are aiming at 12,000 animations in The Witcher 3, kommenterer Török.

Vi håper så inderlig at resten av spillet vil leve opp til det tekniske når The Witcher 3: Wild Hunt slippes til PC, Playstation4 og Xbox One en gang til neste år. I så fall vil vi bli vitne til noe helt spesielt.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...



Loading next content