Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Dragon Age-omslaget er kjønnsnøytralt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bioware er flinke til å lage spillomslag. Dragon Age: Origins og Dragon Age II var veldig lekre begge to, og Dragon Age: Inquisition-omslaget vi nylig fikk se er intet unntak. Faktisk er det ifølge oss et av de vakreste omslagene vi har sett på flere år.

Nå har den offisiell Twitter-kontoen til Dragon Age poengtert at omslaget er kjønnsnøytralt, og det stemmer. Det er ikke mulig å si om personen på bildet er en mann eller kvinne, og posituren er så smart tegnet at det ikke er mulig å avgjøre hvilken av spillets tre raser som skjuler seg inne i rustningen.

Det er ganske enkelt din figur uansett hvem du velger å spille som, noe Mike Laidlaw også skriver (dette også på Twitter):

"An uncertain gender was absolutely intended. It's whoever you want to roll, essentially."

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...



Loading next content