Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight utsatt til 2015?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lanseringsdatoen til storspillet Batman: Arkham Knight er blitt endret fra "senere i år" til "2015". Det hevder i det minste spillsiden Gameranx, på bakgrunn av et besøk til WonderCon-messen.

Der skal nemlig DC Comics ha avslørt overfor publikum at Rocksteadys tredje og siste bidrag til Arkham-sagaen dessverre ikke vil ankomme før til neste år.

Utover dette finnes det ikke noe ytterligere bevismateriale, og Warner Bros. selv har valgt å ikke kommentere saken foreløpig. Om dette er et godt eller dårlig tegn lar vi være opp til den enkelte å avgjøre, men evig optimister som vi er velger vi å la "2014" stå i Gamereactor-databasen inntil vi hører noe mer offisielt.

Samtidig fortsetter vi å håpe på et next-gen-kapittel til serien som lever opp til de majestetiske to første spillene, når enn det kommer. Batman: Arkham Knight skal uansett slippes til PC, Playstation 4 og Xbox One.

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...



Loading next content