LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Minecraft

      Opplev hele Danmark i Minecraft!

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Har du noen gang vurdert å ta en tur til Danmark, men ombestemt deg i siste liten? Ble tanken på reiseveien for mye å takle? Da har det danske Geodatastyrelsen løsningen for deg.

      For å poengtere hvilke muligheter som finnes nå som de har frigjort alle deres data for offentligheten, har de nemlig gjenskapt hele det danske fastlandet i Minecraft. Yup, absolutt hele Danmark kan nå besøkes i klossete form, og det er ikke snakk om noen miniatyr heller men en 1:1 modell av landskapet:

      - Geodatastyrelsen vil gerne bringe de frie geodata i anvendelse så mange steder som muligt, så samfundet kan få størst mulig gavn af frikøbet af geografiske data. Med 'Danmarks frie geodata i en Minecraftverden' håber Geodatastyrelsen at kunne vække særligt børn og underviseres interesse for geodata, fordi vi møder dem i et spilunivers, de allerede kender, kommenterer Geodatastyrelsen.

      Geodatastyrelsen har satt opp tre Minecraft-servere for å gi alle muligheten til å sjekke ut skaperverket, som dekker henholdsvis Nord- og Midtjylland, Sydjylland og Fyn, og Sjælland og øyene. Disse serverne vil være i drift til 24. oktober 2014.

      Sjekk ut Minecraft-Danmark på YouTube hvis interessen din ble vekket.

      Minecraft

      Relaterte tekster

      MinecraftScore

      Minecraft

      ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

      En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



      Loading next content