Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Lover stort visuelt løft for The Last of Us til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når monstersuksessen The Last of Us inntar Playstation 4 senere i år, kan vi naturligvis forvente oss et visuelt løft over originalversjonen. Det er imidlertid snakk om mer enn oppskalert grafikk og forbedret bildeoppdatering, da Naughty Dogs som alltid går grundig til verks i arbeidet sitt.

I et intervju i det nyeste nummeret av Edge-magasinet kunne nemlig Creative Director Neil Druckmann avsløre at blant annet lys og skygger har blitt programmert inn på nytt helt fra grunnen av i PS4-versjonen, og at alle mellomsekvensene er blitt rendret på nytt i 1080p med 60 bilder i sekundet.

Denne oppløsningen og bildeoppdateringen gjør seg også gjeldende for resten av spillet, og kanskje viktigst av alt, Naughty Dog bruker nå samme figurmodeller innad i spillet som i mellomsekvensene. Vi kan med andre ord forvente vestenlig mer detaljerte utgaver av Ellie og Joel mens vi spiller, når The Last of Us dukker opp til Playstation vi den 14. juni.

The Last of Us
Selv PS3-versjonen av The Last of Us er nydelig. Derfor er vi veldig spente på PS4-utgaven.

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content