Norsk
Gamereactor
nyheter
Dota 2

Til sommeren skal de kjempe om 24 millioner kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juli arrangerer Valve deres årlig Dota 2-turnering The International, der spillere fra hele verden (som har kvalifisert seg) møtes for å avgjøre hvem som er aller beste i det mildt sagt populære MOBA-spillet (Multiplayer Online Battle Arena).

Allerede ved annonseringen av datoen for årets turnering (18. til 21. juli) var premiepotten oppe i respektable 1,6 millioner dollar (ca. 9,5 millioner kroner), og som tidligere aktet Valve å legge til deler av inntektene fra salget av The Compendium til dette beløpet.

The Compendium gir spillerne muligheten til å delta i ulike challenges, som igjen gir adgang til kosmetiske items og andre godsaker innad i spillet. I skrivende stund har Valve solgt ca. én million slike Compendiums, og ettersom 2,5 dollar går videre til premiepotten fra hvert salg er det ikke vanskelig å regne seg frem til totalbeløpet. 1,6 millioner + 2,5 millioner (2,5 x 1 million) = 4,1 millioner dollar.

I norsk valuta skrives dette som 24,3 millioner kroner, så det er rimelig tydelig at det er store penger å hente i å bli en Dota 2-proff. Hvis du starter treningen i dag blir du kanskje god nok til å delta til neste år? Eller året etter...?

Dota 2

Relaterte tekster



Loading next content