Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V til PC får integrert video-editor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par dager siden ble det endelig bekreftet at storspillet Grand Theft Auto V er underveis til både PC og de nye konsollene (Playstation 4 og Xbox One) og hvis du går for PC-utgaven vil du få muligheten til å lage dine egne videoer innad i spillet.

Denne versjonen skal nemlig lanseres med et integrert videoredigeringsprogram, slik at du kan lage dine egne store eller små filmproduksjoner GTA-style.

Etter hva vi har forstått er video-editoren spesifikk for PC-versjonen, mens den forbedrede grafikken naturligvis pryder alle de tre versjonene. Det har imidlertid kommer rapporter om at PC-utgaven vil overgå konsollutgavene på enkelte områder, men det er fortsatt uklart i hvor stor grad oppløsning, grafikk, trafikk, tegneavstand og kunstig intelligens (med mer) vil være ekstra forbedret til PC.

Foreløpig er slippdatoen for GTA V Next-Gen satt til høsten 2014.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content