Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

The Last of Us med 60 fps vil endre synet ditt på spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fjorårets The Last of Us presset Playstation 3 så langt at konsollen slet med å holde bildeoppdateringen på 30 til tider. Derfor vil overgangen til 60 fps spille en stor rolle i Playstation 4-versjonen, og skal vi tro Uncharted 4-utvikler Kurt Margenau (som dog jobber for samme studio) er forskjellen til å ta og føle på:

- Played some #TLOU at 60 fps tonight for the first time (60fps cutscenes and all). Transformitive. I'm a believer. Don't think I can go back, skriver Margenau på Twitter.

Den lave bildeoppdateringen var blant de få elementene ved The Last of Us vi ikke elsket, så vi er naturligvis veldig spente på å teste dette selv. The Last of Us til Playstation 4 skal slippes den 29. juli.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content