Norsk
Gamereactor
nyheter
Dota 2

Millioner følger Dota 2-turneringen The International

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valves Dota 2 har i løpet av relativt kort tid vokst seg frem som det suverent mest populære spillet i hele Steam-biblioteket, og sammen med League of Legends dominerer spillet MOBA-sjangeren (Multiplayer Online Battle Arena).

I lys av dette kommer det ikke som noen overraskelse at veldig mange har logget seg inn for å følge Dota 2-turneringen The International, som nå pågår i Seattle. Likevel vil nok mange bli overrasket over hvor mange som svinger innom for å benytte seg av streaming-funksjonen innad i spillet.

Så langt har nemlig dette antallet vært jevnt høyt gjennom hele turneringen, og på sitt meste har 900 090 spillere vært online på én og samme tid. Vi kan derfor slå fast at det totale antallet som følger The International i år må regnes i millioner fremfor tusener.

Du finner statistikk knyttet til både Dota 2 og de andre populære spillene på Steam-nettsidene og hvis du ikke føler for å fyre opp Dota 2-klienten, kan du også følge turneringen via Twitch. Førstepremien i årets turnering er på utfattelige 66 millioner kroner!

Dota 2

Relaterte tekster



Loading next content