Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Slik ser PS4-versjonen av The Last of Us ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har nå delt de første offisielle bildene som viser Playstation 4-versjonen av storspillet The Last of Us. Utviklingen av denne var ferdig denne uken, og lanseringen er satt til den 29. juli.

Ved siden av forbedret grafikk lover Sony 1080p-oppløsning og en bildeoppdatering på 60 bilder i sekundet, og det er først og fremst her fordelene ligger. PS3-versjonen av spillet var allerede vakker, men den gamle konsollen slet veldig med å holde bildeoppdateringen oppe underveis.

Av annen funksjonalitet påpeker Sony at touchflaten på Dual Shock 4-kontrolleren vil kunne brukes for å lete gjennom Joels ryggsekk, og i går kom det frem at nye utvidelser til spillet er planlagt lansert i løpet av året.

Sjekk ut bildene fra Sonys Flickr-konto:

The Last of Us
The Last of UsThe Last of Us
The Last of UsThe Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content