Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Heart of the Swarm

Store premier i The Komplett Barcraft Experience

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Navnet sier mye om Barcraft Oslo, som jevnlig arrangerer treff der man ser på eller spiller Starcraft på barer i hovedstaden. Den 25. juli, altså førstkommende fredag, øker de imidlertid innsatsen betraktelig, og gjennomfører et arrangement de kaller The Komplett Barcraft Experience.

Sammen med den etablerte dataleverandøren Komplett.no åpner de dørene til Komplett Retail Store like ved Rådhuset i Oslo, og på programmet står konkurranser både i Starcraft II, Diablo III og Hearthstone: Heroes of Warcraft. I tillegg vil de oppmøtte få muligheten til å teste den nye og fortsatt ikke utgitte Wolrd of Warcraft-utvidelsen Warlords of Draenor.

Hovedkonkurransen er Starcraft II-konkurransen med en premiepott på hele 15 000 kroner, men arrangørene lover kule premier også i Diablo- og Hearthstone-konkurransene. Du finner mer info om arrangementet på Barcraft Oslos egne Facebook-sider.

Starcraft II: Heart of the Swarm

Relaterte tekster

Starcraft II: Heart of the SwarmScore

Starcraft II: Heart of the Swarm

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Kerrigan vender tilbake som Queen of Blades, og er farligere enn noensinne. En verdig fortsettelse til den storslåtte serien...

0
StarCraft II blir en del av Katowice 2019

StarCraft II blir en del av Katowice 2019

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Intel Extreme Masters (IEM) Katowice går av stabelen igjen i mars 2019, og StarCraft II er blant spillene det skal konkurreres i på arrangementet. Dette ble bekreftet av...



Loading next content