Norsk
Gamereactor
nyheter
Farming Simulator 15

De aller første bildene fra Farming Simulator 15

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Farming Simulator 2013 solgte mer enn svimlende to millioner eksemplarer, noe som sørget for solide inntekter til utvikler Giants Software. Denne høsten skal suksessen fortsette når de slipper Farming Simulator 15 til PC. Konsollversjoner ligger også i planene, så spillet skal slippes til Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 og Xbox One i begynnelsen av 2015.

Blant nyhetene finner vi forbedret grafikk, mer realistisk fysikk, nye spillmessige innslag, smartere menyer og fremfor alt mye mer å gjøre. Man vil imidlertid fortsatt kjenne seg igjen i spillet, for det er fortsatt snakk om å tre inn i rollen som bonde og møte de ufordringene et slikt yrke medfører. Det er verdt å nevne at utvikleren lover nordiske innslag i de to åpne verdenene, men vi vet ennå ikke hva dette innebærer.

Videre kan vi se frem til flerspiller med opptil 15 spillere, og de som har billett til årets Gamescom vil kunne teste spillet på messegulvet. Vi andre får nøye oss med de første bildene fra jordbrukseventyret, og de kan du se her:

Farming Simulator 15
Farming Simulator 15Farming Simulator 15
Farming Simulator 15
Farming Simulator 15

Relaterte tekster

2
Farming Simulator 15 har fått dato

Farming Simulator 15 har fått dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utviklerne Giants Software pløyer videre med sin spillserie Farming Simulator, og har nå avslørt lanseringsdatoen for Farming Simulator 15. Alle PC-spillere vil få...



Loading next content