Norsk
Gamereactor
nyheter

Sony gir bort spill for 90 millioner etter hackingen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du har sikkert ikke glemt episoden der PSN ble rammet av et hackerangrep som stengte hele tjenesten i 2011. De som sto bak angrepet fikk tilgang til personlig informasjon og kanskje også kredittkortopplysninger. Sony stengte tjenesten, og da de åpnet PSN på nytt erstattet de alle med gratis spill og ba om unnskyldning. Dette var imidlertid ikke nok for visse spillere som gikk rettens vei for å få mer i erstatning.

Nå har Sony presentert et forslag til forlik på 15 millioner dollar (omtrent 93 millioner norske kroner) i spill og tjenester. De som hadde en Playstation-konto i 2011 uten å løse inn gratisspillene kan velge to av disse alternativene, og det er mulig å velge samme alternativ to ganger:

• Ett Playstation 3- eller PSP-spill fra en liste med 14 titler.

• Tre Playstation 3-temaer fra en liste på seks.

• Tre måneder med online-tjenesten PS Plus.

De som benyttet seg av tilbudet ved forrige anledning får derimot nøye seg med ett av alternativene. Hadde du en Qriocity-konto den gangen, så får du en måned gratis med Music Unlimited. De som spilte SOE-spill skal få 4,5 dollar inn på brukerkontoen.

Tilbudet gjelder kun amerikanske brukere, og det er ikke endelig. Først skal forliket godkjennes av en dommer, noe som skjer 1. mai til neste år.

Sony gir bort spill for 90 millioner etter hackingen


Loading next content