Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Spill som CJ i next gen-versjonen av GTA V!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du CJ? Han var hovedpersonen i det herlige Grand Theft Auto: San Andreas fra 2004, altså det forrige spillet i serien som foregikk i den Los Angeles-inspirerte byen Los Santos og omegn. Nå som det nye Grand Theft Auto V skal slippes til Playstation 4, Xbox One og ikke minst PC, ligger forholdene til rette for at vi skal få et nytt møte gode gamle CJ, gjennom en planlagt mod til sistnevnte versjon.

Reddit-brukeren Alec "AlMiCo" Courtney er nemlig godt igang med et imponerende stykke arbeid som involverer CJ. Den siste tiden har han nemlig jobbet med en detaljert figurmodell av ham til bruk i GTA V, der han attpåtil har økt CJs alder med 40 år slik at det skal passe med tidslinjen fra Grand Theft Auto V.

Som AlMiCo selv skriver aner ingen (utenfor Rockstar/2K Games' kontorer) når PC-versjonen av GTA V vil ankomme, men han håper å ha moden klar til lanseringen likevel.

Han tar også en sjanse på at PC-utgaven vil ha støtte for brukerskapte mods, på samme måte som forgjengeren Grand Theft Auto IV hadde (med stor suksess og oppslutning).

Kilde: HereIsTheCity.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content