Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Rogue

Heter årets andre Assassin's Creed-spill AC: Rouge?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden annonseringen har Ubisoft vært tydelige på at Assassin's Creed: Unity kun skal slippes til PC, Playstation 4 og Xbox One, og ikke Playstation 3 og Xbox 360. Ettersom det fortsatt er mye penger å hente i den gamle generasjonen (som fremdeles har langt flere brukere) har vi imidlertid hatt stor tro på rapportene om et ytterligere Assassin's Creed-spill, som også skal slippes i høst.

På ryktebørsen har dette spillet for det meste blitt omtalt som Assassin's Creed: Comet, men vi mener å huske at tittelen Assassin's Creed: Rouge dukket opp nokså tidlig i prosessen. Nå kan det virke som dette er det reelle navnet likevel.

I det som trolig var en glipp, ettersom det raskt ble fjernet fra databasen og til og med ble slettet fra Google cache-registeret, røpte nemlig nettbutikken World of Games spillet med to oppføringer på deres sider. Én til Playstation 3 og én til Xbox 360. Dette ble raskt dokumentert på nettet ved hjelp av et skjermbilde, før alt altså ble fjernet igjen.

At dette skjer nå rett i forkant av Gamescom-messen, kan tyde på at en annonsering trolig er planlagt for årets messe. Dette gir også mening hvis det stemmer at spillet skal lanseres parallelt med Unity.

Assassin's Creed: Rogue
Bilde fra Assassin's Creed: Unity, som slippes til PC, PS4 og Xbox One 28. oktober...

Relaterte tekster

7
Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Årets andre Assassin's Creed-spill putter deg i skoene til en tempelridder både til havs og på lands, men mest av alt savner vi pirathattene, øyelappene og papegøyene...



Loading next content