Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Unity

Vinn en Xbox One med Assassin's Creed: Unity

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i sommer kjørte vi en konkurranse rundt Assassin's Creed: Unity hvor du kunne få din egen Assassin-avatar med i en TV-reklame. Nå er Ubisoft klare med en ny konkurranse, og denne gangen gis det bort en Xbox One hver uke.

Konkurransen er bygd opp som et minispill hvor du skal slåss for å befri Paris fra tempelriddernes jerngrep. Du kan bruke figuren du lagde i den første konkurransen, eller du kan lage en helt ny.

I tillegg til Xbox One finnes det også andre premier som blant annet en Guillotine-utgave av Assassin's Creed: Unity, figurer med mer. For å delta stikker du bare inn på acunity-unite.com.

Assassin's Creed: Unity

Relaterte tekster

Assassin's Creed: UnityScore

Assassin's Creed: Unity

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Brännström

Ubisofts snikmorder slippes løs i den franske revolusjonens Paris i det første Assassin's Creed spillet eksklusivt til de nye konsollene og PC. Hvor nytt føles det egentlig?

2
Ny Assassin's Creed Embers-utfordring

Ny Assassin's Creed Embers-utfordring

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

La oss sammen se en animert kortfilm fra Ubisoft og dermed oppleve et annerledes element i Assassin's Creed-universet. Se filmen hvor en mystisk fremmed møter Ezio...

0
Disse vant Assassin's Creed The Challenge

Disse vant Assassin's Creed The Challenge

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på høy tid å avsløre vinnerne av Assassin's Creed The Challenge for mars, og samtidig hylle vedkommende som ble Master Assassin. Vi har kikket gjennom alle...



Loading next content