Norsk
Gamereactor
nyheter
Ultra Street Fighter IV

Storslått Street Fighter-turnering til Gigacon i Oslo!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra 2. til 5. oktober i høst arrangeres Gigacon 2014 på Telenor Arena i Oslo. Arrangementet skal etter planen bli en slags blanding av The Gethering og Spillexpo, der spillentuiaster både kan delta på et massivt LAN samt besøke andre spillrelaterte arrangementer og utstillinger.

Arrangørene forventer 15 000 besøkende i løpet av de fire dagen, og 3200 LAN-deltagere. I dag meldte de dessuten at Capcom tar med seg sin Capcom Pro Tour-liga, verdens største liga for kompetitive slåssspill, til Gigancon for å arrangere en "tier 2"-turnering (åpent for alle) i Ultra Street Fighter IV:

- Med over et dusin offisielle events og enda flere uavhengige turneringer drevet av eksterne aktører viser CAPCOM PRO TOUR det aller beste konkurransedyktig gaming har å tilby. Spillere fra hele verden vil kjempe seg gjennom en rekke turneringer gjennom hele året med mulighet for å sikre en av 16 kvalifiseringsplasser for den årlige Capcom Cup på slutten av året. Under Gigacon 2014 er det mulig å claime totalt 256 poeng til CAPCOM PRO TOUR og byr på en sjanse for norske og internasjonale spillere å delta i en høyt kompetitiv turnering, skriver Gigacon-arrangørene i en pressemelding.

Du finner mer info om Capcom Pro Tour på ligaens hjemmesider, og du kan lese mer om alt som skal skje på årets (den første i rekken) Gigancon på gigacon.no.

Ultra Street Fighter IV

Relaterte tekster



Loading next content