Norsk
Gamereactor
nyheter

Kunstner avslører kansellerte Crash- og Spyro-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nettstedet Junkie Monkeys har snublet over arbeidet til designeren Ryan Harrison, som angivelig inkluderer både et Crash Brandicoot og et Spyro-spill.

De to prosjektene, som Harrison jobbet på for en uavhengig utvikler (både Crash og Spyro eies av Activision), har i ettertid blitt kansellert, men Harrison har lastet opp flere bilder på sin side på Deviantart, som skal være fra de to prosjektene.

Bildene viser konseptkunst, banedesign og 3D-modeller fra de to spillene. Selv om bildene ser legitime ut og det slettes ikke ville vært første gang en designer viser frem arbeid fra et kansellert prosjekt, er det alltids greit å ta denne typen materiale med en klype salt.

Harrison har inngått en taushetsplikt og kunne ikke svare på spørsmål som ikke var direkte relatert til hans eget arbeid for selskapet. Han kunne dog avsløre i kommentarfeltet på siden sin at ingen av prosjektene var nære å bli ferdigstilt, og at et av dem aldri kom seg til beta-produksjonsfasen. Dette ble imidlertid kansellert så sent som i mai 2013.

Hadde dere hatt noe mot nye Crash Brandicoot - og Spyro-spill fra Activision?

Kunstner avslører kansellerte Crash- og Spyro-spill


Loading next content