Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- Lohan saksøker for å få oppmerksomhet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I begynnelsen av juli i år ble det klart at skuespilleren Lindsay Lohan valgte å gå videre med søksmålet mot Take-Two Interactive og Rockstar. Bakgrunnen for søksmålet skal være at Rockstar angivelig har brukt Lohans karakteristikker som utseende og stemme i tillegg til referanser fra hendelser i hennes liv for å skape spillkarakteren Lacey Jonas i Grand Theft Auto V uten å ha fått tillatelse til dette. Foreløpig har Take-Two vært stille angående saken, men nå har de visstnok kommet med en uttalelse. Dette ifølge AP, og saksøkte er ikke nådig når de først uttaler seg.

Take-Two Interactive hevder nemlig at Lindsay Lohan kun gjør dette for å få oppmerksomhet rundt hennes person, og at hun skal dekke advokatregningen til utvikleren. Videre sier de at spillkarakterens likhet med skuespilleren stopper ved at de begge er blonde, unge kvinner.

Noe sier oss at siste ord ikke er sagt i denne saken, og vi kommer selvfølgelig til å følge opp når det skjer noe nytt i striden mellom Take-Two Interactive og Lindsay Lohan.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content