Norsk
Gamereactor
nyheter
The Stanley Parable

En million The Stanley Parable-kopier solgt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Han er ydmyk, Davey Wreden, skaperen av indiesuksessen The Stanley Parable. På Twitter har han nemlig nå tatt til orde for å informere oss alle om viktig milepæl spillet hans har passert. Til hans egen store overraskelse har nemlig over én millioner mennesker gått til anskaffelse av det humoristiske spillet, som tøyer og leker med grensene for hva som kan kalles nettopp et spill:

- A few years ago no one had any idea who I was. Today the stanley parable has sold a million copies. Thank you. <3, skriver Wreden.

Her i Gamereactor hadde vi så absolutt sansen for debutprosjektet hans, og vi venter i spenning på å se hva han koker sammen neste gang. Hvis du ikke har gjort det allerede bør du sjekke ut anmeldelsen av The Stanley Parable. En unik perle.

The Stanley Parable

Relaterte tekster

The Stanley ParableScore

The Stanley Parable

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Et spill som ikke er et spill, som har en story som ikke har en story, som gir deg valg som ikke er valg... Er det rart jeg sliter med å skrive anmeldelse av denne opplevelsen?

0
The Stanley Parable er nå ute til Mac

The Stanley Parable er nå ute til Mac

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Stanley Parable er det mesterlige spillet som egentlig ikke er et spill, men som er et spill likevel. Dette forsøkte vi å forklare i vår anmeldelse, og siden den gang...

4
Har du prøvd The Stanley Parable?

Har du prøvd The Stanley Parable?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

De aller fleste er enige om at The Stanley Parable er et veldig unikt spill, hvis man i det hele tatt kan kalle det et spill. Samtidig er de aller fleste også enige om at...



Loading next content