Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Neste del i Battlefield-serien slippes 2016

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede da Battlefield 4 ble sluppet for ett år siden begynte Dice å snakke om at den neste delen i serien skulle bli "more destructive" og ha "more features". Da antok vi at det skulle slippes i 2015, men nå som Battlefield: Hardline er utsatt til neste år er det 2016 som gjelder.

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at EA-sjefen Andrew Wilson i går kveld kunne presentere planene med et nytt Battlefield i nettopp 2016:

"Following this launch, our next Battlefield experience is planned planned for launch in Q3 FY17. We want to give Battlefield 4 and Battlefield: Hardline players more time to enjoy these games and immerse themselves in a game, the live service, and the community."

Vi er ikke overrasket over at det ikke blir sluppet to spill med Battlefield i navnet samme år, men det er alltid greit med en offisiell uttalelse. Dessuten kan vi jo se frem til Star Wars: Battlefront mot slutten av neste år.

Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...



Loading next content