Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Sliter du med å overføre GTA Online-figuren din til PS4?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å gjøre overgangen mellom GTA V til den forrige og den nye konsollgenerasjon enklest mulig (og kanskje overtale noen til å skaffe seg nyversjonen), har Rockstar satt sammen en ordning som skal la deg overføre figuren din fra GTA Online fra PS3 til PS4 eller fra 360 til Xbox One.

Et fint tilbud som på papiret høres enkelt, greit og ryddig ut, men det viser seg at realiteten er litt mer vrien. Nå som spillet er ute til PS4 og Xbox One viser det seg nemlig at spillere fra den forrige generasjonen som ikke har vært innom GTA Online siden i 2013 (og med over 30 millioner eksemplarer solgt av spillet er det potensielt en god del folk) ikke får til å overføre figuren sin. I stedet blir de møtt av følgende feilmelding.

"No previous Grand theft Auto Online data is associated with your Social Club account"

Problemet skal visstnok ikke være tilstede for de som har spilt GTA Online også i 2014 (og med over 30 millioner eksemplarer solgt av spillet er det potensielt en god del folk) og Rockstar håper naturligvis de kan klare å løsne opp floken:

- We are urgently looking into an issue preventing character transfer and GTA Online login on accounts that haven't played GTA Online since 2013. If you would like to receive an automatic email notification as soon as there is more information, please log into the Support Site and click Subscribe at the top of this page. Apologies for any inconvenience caused, and thanks for your patience, skriver Rockstar Support.

Hvorvidt det er krise å starte på nytt fra scratch i nye GTA Online, lar vi være opp til den enkelte å avgjøre.

Grand Theft Auto V
Franklin. Enda kulere i full HD...

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content