Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Battlefield vender tilbake til militæret etter Hardline

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Battlefield-serien har alltid handlet om soldater og krig tidligere, og derfor er neste års Battlefield: Hardline det første spillet i serien som utforsker nye jaktmarker. Her spiller du nemlig som en politibetjent, og selv om vi kan regne med plenty av skyting også i dette spillet, vil opplevelsen være noe annerledes (det er blant annet mer fokus på sniking og ikke-dødelige metoder).

Når det er sagt kommer serien til å vende tilbake til røttene etter Hardline er unnagjort, såpass mye kunne EAs Blake Jorgensen avsløre under årets UBS Global Technology Conference. Der beskrev han det neste spillet, la oss kalle det Battlefield 5, som et ikke fullt så alvorlig spill med høyere fokus på å ha det gøy, men det var ikke til å ta feil av at militæret igjen vil utgjøre rammene:

- That will be a return to a Battlefield military-style game; more to come on that, kommenterte Jorgensen på spørsmål om det neste spillet etter Hardline.

Kjedelig, eller er det slik Battlefield er ment å være?

Kilde: Gamespot.

Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...



Loading next content