Norsk
Gamereactor
nyheter

Steam endrer retningslinjene for Early Access

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du lei av Steam Early Access-spill som lover gull og grønne skoger, men som aldri ser ut til å leve opp til noen av delene? Det er åpenbart Valve også, og nå har de gjort noen endringer i retningslinjene for ordningen, for å hindre dette misbruket.

Mest fremtredende er bestemmelsen om at utviklerne nå ikke kan komme med løfter om hvordan spillet etter planen vil bli fremover i tid. Dette har vært vanlig for å lure spillerer til å kjøpe det uferdige spillet, selv om det i sin daværende form ikke reflekterer disse lovnadene. Med de nye retningslinjene på plass vil ikke dette være tillatt, og beskrivelser og bilder skal dertil kun reflekterer produktet slik det er når det blir lastet ned:

- There is no way you can know exactly when the game will be finished, that the game will be finished, or that planned future additions will definitely happen. Do not ask your customers to bet on the future of your game. Customers should be buying your game based on its current state, not on promises of a future that may or may not be realized, heter det i de nye retningslinjene.

Dette vil potensielt føre til færre salg for utviklerne, men samtidig vil vi også trolig se langt færre misfornøyde forbrukere.

Kilde: Giantbomb.

Steam endrer retningslinjene for Early Access


Loading next content