Norsk
Gamereactor
nyheter

Årets høstsalg på Steam starter på onsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Store salg med generøse avslag på en rekke spill har blitt en tradisjon som oppstår flere ganger i året i Steam-butikken. På sommeren er det salg i et par uker, og det samme gjelder i jula, og de pleier også å ha et høstsalg i disse dager.

Og det skal de ha i år også! I første omgang ble årets høstsalg avslørt av betalingsselskapet Paypal, og nå har Valve bekreftet planene. I nær sammenheng med årets Thanksgiving og Black Friday i USA, vil årets høstsalg strekke seg fra 26. november til 1. desember:

- Save on thousands of games during Steam's Fall Sale starting November 26. Now's the time to stock up on Steam Wallet Codes from the PayPal Digital Gift Store, so when the sale starts, you're ready to buy games for yourself, friends, and family. And remember, by choosing PayPal-the simpler, safer way to shop for digital games-you choose cheer. Steam's Fall Sale is 11/26/14 -12/1/14, Skriver Paypal om salget.

Selv om de har bekreftet datoene har ikke Valve sagt noe om hvilke spill som vil få nedsatt pris, men normalt har dette variert fra dag til dag i perioden, men et utvalg titler som tilbyr noe for enhver smak.

Vi skal prøve å begrense oss i år... Yeah, right!

Årets høstsalg på Steam starter på onsdag


Loading next content