Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Pro-spillere bannet fra Counter-Strike etter juksing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man skulle tro at profesjonelle Counter-Strike-spillere hadde for mye stolthet til å bruke hacks og uærlige metoder, men det er tilsynelatende ikke tilfelle for alle. Denne helgen ble nemlig tre spillere tatt for juks, og bannet fra Counter-Strike: Global Offensive gjennom Valves anticheat-system. Samtidig ble lagene de tilhører, Titan og Epsilon, disket fra Global Offensive-turneringen på Dreamhack neste helg, som er den største turneringen i spillets historie.

Ifølge PC Gamer har de involverte spillerne brukt nokså kompliserte hacks som er veldig vanskelige å spore, takket være subtil hjelp underveis som man ikke vil oppdage med det nakne øye.

Dette har ført til at mange mistenker de tre for å ha brukt uærlige metoder også i turneringer, og at de i så fall burde fraskrives eventuelle premier. En av de bannede spillerne bruker på sin side det faktum at 40 prosent av alle pro-spillere gjør dette som forsvar, som om det liksom gjør det bedre.

La oss håpe Dreamhack-turneringen og andre fremtidige konkurranser blir 100 prosent frie for juks, da hacking i e-sport må kunne sidestilles med doping i tradisjonelle idretter.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...



Loading next content