Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamereactor #118 ute nå!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

November er er normalt årets heftigste spillmåned og det betyr naturligvis at årets siste Gamereactor-magasin er enda fullere av spillstoff enn ellers. Ikke bare har Gameractor #118 anmeldelser av gigantspill som Assassin's Creed: Unity, Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 4 og Dragon Age: Inquisition, vi har også fylt magasinet med masse spennende snacks utenfor anmeldelsene. La oss gi deg en rask gjennomgang av innholdet denne gangen:

• Bak den fargerike Dragon Age-forsiden deler sjefredaktør Tor Erik sine tanker om ting og tang fra spillverden i lederen.

• I tempo-seksjonen har vi tatt en titt på Blizzard-spillet Overwatch, etterfulgt av en stemningsrapport fra årets Spillexpo, en titt på spillverdens villeste våpen og et knippe veloverveide anbefalinger til romjulsspillinga.

• Deretter kommer en smakebit på Gamereactors Årets spill-kåring, der vi løfter sløret for noen av kategoriene det skal deles ut priser i her på nettsiden mot slutten av året.

• Så kommer et par sider dedikert til de største spillene på nyåret, etterfulgt av en seks siders artikkel om indie-spillenes historie!

• Til slutt kommer anmeldelsene, som ved siden av de allerede nevnte titlene inneholder karakterer til spill som Grand Theft Auto V, Pro Evolution Soccer 2015 og Ultimate NES Remix.

• Og helt på tampen finner du Replay-sidene, som selvsagt er fylt til randen med nostalgiske minner. Blant annet har vi tatt en titt på gamle klassikere som bare slippes i nyversjon.

Er bare å komme deg ned til din lokale spillbutikk for å plukke opp bladet, og hvis du ikke klarer å få tak i det på den måten kan du jo tegne et abonnement. Da får du alle numrene levert rett i postkassa, og du betaler bare for frakt og porto.

Gamereactor #118 ute nå!


Loading next content