Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Wii U

Amiibo-fighter nær ved å vinne Super Smash-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det nye Super Smash Bros for Wii U kan man koble til Nintendos Amiibo-figurer og trene den opp til å bli habile fighterer. Amiibo-fighterne blir bedre jo mer du trener med dem, og er de mest krevende datastyrte fighterne å spille mot.

Dessuten klarer en god trent Amiibo-figur seg åpenbart bra på egenhånd, noe man så et tydelig eksempel på under en Smash Bros-turnering i Richmond, Kanada nylig. Der gikk nemlig en Fox McCloud-Amiibo døpt WaveShine nesten helt til topps på pallen.

Den level 50-rankede Amiiboen kom helt til semifinalen i "Losers Bracket", og måte først seg seg slått av Firefly, som en av områdets aller beste Smash Bros-spillere.

Vi kan dermed konstaterer at man kan gjøre det bra i Super Smash Bros for Wii U på to måter. Enten som fighter, eller som trener. På tide å finne frem svettebåndene og sette på Eye of the Tiger?

Kilde: Siliconera.

Super Smash Bros for Wii U
Amiibo-figurene kjøpes eksternt og kan brukes sammen med flere Wii U-titler.

Relaterte tekster

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Super Smash Bros kommer endelig til Wii U, og som forventet er det kaotisk, storslagent og selvfølgelig morsomt. Vi har satt karakter...

0
Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Sam Bishop

Saleem 'Salem' Young kunne stikke av med trofeet under Evo 2017s Super Smash Bros. for Wii U-turnering, men det var ingen enkel oppgave. Blant annet måtte han trå til og...



Loading next content