Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Wii U

Gamecube-adapteren til Wii U får høy samlerverdi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan se ut til at Gamecube-adapteren til Super Smash Bros for Wii U er på god vei til å bli en samlergjenstand. I land hvor spillet har blitt sluppet er adapteren allerede utsolgt mange steder, og My Nintendo News rapporterer at Nintendo ikke har planer om å produsere flere. Gamereactor har kontaktet Nintendo Europa for en kommentar.

Akkurat nå selges de billigste adapterne på Amazon for 100 dollar. Det er mer enn bundlen med både spillet og adapteren kostet da det ble sluppet i forrige uke.

Med tanke på at spillet har blitt vist frem på messer (blant annet E3) med adapter og Gamecube-kontrollere, så virker det svært usannsynlig at Nintendo ikke kommer til å produsere flere. Her i redaksjonen holder vi en knapp på at noe ikke har blitt sagt, eventuelt blitt borte i oversettelsen. Det gir lite mening å ikke skulle dekke etterspørselen på et tillegg til en så populær tittel som nettopp Super Smash Bros for Wii U.

Super Smash Bros for Wii U

Relaterte tekster

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Super Smash Bros kommer endelig til Wii U, og som forventet er det kaotisk, storslagent og selvfølgelig morsomt. Vi har satt karakter...

0
Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

Salem seiret i Evo Smash 4-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Sam Bishop

Saleem 'Salem' Young kunne stikke av med trofeet under Evo 2017s Super Smash Bros. for Wii U-turnering, men det var ingen enkel oppgave. Blant annet måtte han trå til og...



Loading next content