Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Start snøballkrig i GTA Online

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er vanligvis sol og varmt vær i Los Santos, men nå har det inntruffet store klimaforandringer i kystbyen. Bakken i Grand Theft Auto Vs online-del er nemlig dekket av snø. Rockstar forteller at vintertemaet holder seg frem til 5. januar, og den som logger seg inn 25. desember får en hemmelig julegave.

Foruten en mengde røde og hvite juleklær og pepperkakemasker tilgjengelig for kjøp, kan man i årets versjon også delta i snøballkriger med venner:

"Be on the lookout and ready to round up your Crew for a friendly snowball fight, but be forewarned, those icy little suckers can pack a wallop."

Den beste nyheten i våre øyne er imidlertid at man nå kan kjøpe og eie tre hus, noe som åpner for at man kan ha slappe av på enda flere steder enn tidligere. Hele listen med innhold i vinteroppdateringen finner du på Rockstars hjemmeside.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content