Norsk
Gamereactor
nyheter

Se Gamereactor Academy i kveld

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere slapp vi et intervju med Matthias Kempke fra Daedalic Entertainment, før vi fulgte opp med et intervju av Johannes Kiel forrige torsdag.

Matthias har jobbet på spill som "What makes you tick", "WMYT: A stitch in time" og i det siste "The Night of the Rabbit". I intervjuet delte han sine erfaringer fra spillbransjen. Dere som abonnerer på Gamereactor Academy husker sikkert at Johannes hadde problemer med å koble seg til chatten for å svare på spørsmålene deres, og dette skal vi rette på i dag.

Johannes vil være tilgjengelig i live-chatten til Gamereactor Academy fra klokken 18.30 i kveld (torsdag 29. januar) for å svare på dine spørsmål. Klokken 19.00 starter så denne ukens leksjon for alle abonnenter, og Gamereactor Academy er veldig glade og stolte av å kunne presentere Victor Magnusson fra Fatshark. Victor er en spilldesigner som har vært innvolvert i spill som Krater, Battlefield Play 4 free og Lead and Gold.

Etter at forelesningen er over vil Victor svare deg på alt du måtte lure på i chatten. Ønsker du å abonnere på Gamereactor Academy og lære mer om bransjen kan du klikke på denne lenken.

Se Gamereactor Academy i kveld
Se Gamereactor Academy i kveld
Victor Magnusson - spilldesigner


Loading next content