Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo III får mikrotransaksjoner - men ikke i Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne helgen ble en ny oppdatering (patch 2.2) sluppet til Diablo III, og i etterkant har mange reagert på brukergrensesnittet. Det er nemlig blitt gjort justeringer som tyder på fremtidig implementering av såkalte mikrotransaksjoner, altså kjøp av digitale godbiter for ekte penger innad i spillet.

Mer spesifikt skal det være gjort klart for muligheten til å kjøpe mer innhold og flere våpen, men i et åpent brev til fansen forklarer Community manager Brandy "Nevalistis" Camel at disse nyhetene ikke er myntet på vestlige spillere. I stedet vurderer Blizzard mikrotransaksjoner for skaffe spillet deres fotfeste i Asia der freemium-spill er mer etablert:

- We recognize that many players have expressed an interest in microtransactions being added to Diablo 3. While we may explore this model in some regions, we have no immediate plans to implement such purchases anytime soon for the Americas (nor European) region, skriver Camel.

Vi biter oss dog merke i "anytime soon", som naturligvis ikke utelukker at mikrotransaksjonene kan komme til vesten etter hvert også.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content