Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knight får utvidelse og Playstation-dato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dersom du i likhet med oss hadde sansen for fjorårets indie-perle Shovel Knight, burde dagens nyhet fra utviklerne i Yacht Club Games være gode nyheter. Studioet har nemlig annonsert at en gratis oppdatering er på vei, med flunkende nytt innhold og en ny spillbar rollefigur.

I utvidelsen Shovel Knight: Plague of Shadows får vi følge en helt ny historie med Plague Knight i hovedrollen. Plague Knight er som kjent(?) en av bossene i Shovel Knight, og utvidelsen følger hans jakt på den ultimate medisinen, Serum Supernus. Denne reisen fører til klammeri med Plague Knights tidligere allierte, the Order of No Quarter.

Yacht Club Games lover oss en helt ny spillestil, ny historie og nye bosser på dette uvanlige eventyret. Vi håper selvfølgelig også på å få høre noen spreke nye toner i det allerede hørverdige lydsporet til Jake Kaufman.

Dato for Shovel Knight: Plague of Shadows er foreløpig ikke satt, men utvidelsen skal angivelig demonstreres under PAX East, som finner sted 6.-8. mars.

Vi får imidlertid servert en annen dato i nyhetsoppdateringen: Shovel Knight lanseres til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Vita den 21. april (i det minste på de amerikanske breddegrader), og er du i tvil om hvilken plattform du skal velge, kan Yacht Club Games melde at det hele blir cross-buy og cross-save. Problem solved!

Kilde: Yacht Club Games.

Shovel Knight

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.



Loading next content