Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA Online rammet av serverproblemer etter Heist-oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lanseringen av GTA Online var preget av store serverproblemer, og (ikke overraksende vil nok mange si) skjedde det samme da de mye omtalte Heist-oppdragene ble sluppet til flerspilleren i Grand Theft Auto V i går.

Les også: Vi har spilt Heists i GTA Online

På tvers av alle plattformene meldte nemlig spillere om problemer både med å logge seg inn på selve GTA Online, og tilsvarende problemer med å kjøre igang eller å bli med på Heist-oppdrag. Hvis du slet med å få testet ut det nye innholdet i går var du med andre ord ikke alene.

Etter en stund offentliggjorde utvikler Rockstar en uttalelse om at de kjenner til problemene og jobber med å fikse dem, og i dag ser det ut som i hvert fall PS4-versjonen kjører bedre.

- We are working to restore full access to GTA Online as quickly as possible. In the meantime, please stay tuned to this page to monitor the performance of all platforms, skriver Rockstar.

Vi håper det vil ta kortere tid før alt er i orden denne gangen.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content