Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Vil bannlyse Minecraft på grunn av voldelig innhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å kritiserer volden i Grand Theft Auto V er én ting, men de færreste har reagert på volden i monstersuksessen Minecraft. I hvert fall frem til nå.

I Tyrkia vurderer nemlig myndighetene å bannlyse hele spillet nettopp på grunn voldsbruk. De innser imidlertid at Minecraft ikke er blant de mest voldelige spillene i bransjen, og det ligger derfor innbakt i vurderingen at Minecraft primært retter seg mot barn:

- Although the game can be seen as encouraging creativity in children by letting them build houses, farmlands and bridges, mobs [hostile creatures] must be killed in order to protect these structures. In short, the game is based on violence, skriver myndighetene i en uttalelse ifølge tyrkiske Habertürk.

Som Habertürk påpeker blir Tyrkia det første landet i verden til å bannlyse Minecraft dersom planene gjennomføres, og man kan jo spørre seg om det ikke finnes bedre bruk av resursene deres.

Via HurriyetDailyNews.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content