Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Ble GTA V-grafikken nedjustert i forrige oppdatering?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig ble den etterlengtede Heist-oppdateringen til GTA Online lansert, og samtidig ble Grand Theft Auto V som helhet oppdatert til versjon 1.08. Normal betyr slike oppdateringer en forbedring, men i dette tilfelle kan det faktisk se ut som utvikler Rockstar har valgt å tone ned noen av de visuelle godbitene i spillet.

Årsaken er trolig å øke stabiliteten, og tar man en titt på videoen til Youtube-brukeren ElAnalistaDeBits er det ingen tvil om at enkelte elementer er mindre imponerende nå enn tidligere. Særlig fysikken knyttet til kollisjoner med bil virker å være vesentlig mindre avansert etter oppdatering til versjon 1.08.

Her i Gamereactor opplevde vi GTA V som stabilt og flytende også før oppdateringen, så vi ser ikke helt poenget med nedjusteringene. Etter hva vi er kjent med har heller ikke Rockstar kommentert saken foreløpig.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content