Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V til PC er klart for nedlasting!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har vært bekymret for ytterligere utsettelser av PC-versjonen av Grand Theft Auto V, er det forståelig. Den etterlengtede utgaven som Rockstar selv omtaler som "den beste av dem alle" har latt vente på seg, men nå kan du endelig puste lettet ut. Fra og med i dag kan du nemlig forhåndsnedlaste spillet (også kjent som preloading) forutsatt at du har bestilt det gjennom Steam.

Det er også en forutsetning at du har romslige 65 GB med ledig harddiskplass på maskinen din, men vi kan altså slå fast med rimelig stor sikkerhet at det ikke blir noen flere utsettelser nå.

Grand Theft Auto V til PC skal slippes den 14. april, komplett med alt innhold og alle utvidelser (inklusive Online Heists) som allerede er lansert til de øvrige versjonene.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content