Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rykte: GTA V til PC leveres på sju disker!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var den digitale versjonen av Grand Theft Auto V til PC klar for forhåndsnedlasting gjennom Steam, og når alt er pakket ut og installert tar spillet opp rundt 65 GB med plass på harddisken. Av denne grunn har vi ingen problemer med å tro på rapportene om at den fysiske versjonen leveres på hele 7 disker til PC.

Nyheten stammer fra et bilde publisert på Reddit, som viser boksene som nå skal ha blitt sendt ut til spillbutikker verden over. Det er naturligvis en teoretisk mulighet for at disse bildene er falske, men med PC-lanseringen satt til den 14. april bare en halv uke unna, er det mer sannsynlig at bildene er ekte.

De er også et bevis på at PC-plattformen ville ha godt av en overgang til blu-ray-disker, fremfor DVDene med vesentlig mindre lagringskapasitet. Samtidig velger den store majoriteten av PC-spillerne nå til dags å kjøpe spillene sine digitalt, og da spiller det jo ingen rolle lenger.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content