Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Så mye penere er GTA V på PC enn på PS4 og PS3!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er naturligvis rått parti med tanke på maskinkraften som kreves, men for hva det er verdt har Youtube-kanalen UHDGaming sluppet en rekke videoer som viser forskjellene på skjermbilder tatt fra Playstation 3-, Playstation 4 og den kommende PC-versjonen av Grand Theft Auto V.

Bildene har 720p-oppløsning på PS3, 1080p-oppløsning på PS4 og 4K-oppløsning (3840 x 2160) på PC, og detaljrikdommen er naturligvis en helt annen i sistnevnte versjon. Man kan argumentere for at bildene har blitt pyntet litt på før Rockstar offentliggjorde dem, men dette er en prosess som er vanlig på tvers av alle formatene.

Videoen gir derfor en god pekepinn på forskjellene mellom de ulike versjonene, frem til videoer med sammenligninger av bevegelige bilder dukker opp. Ettersom PC-versjonen slippes i morgen tipper vi det ikke kommer til å ta langt tid før slike videoer ser dagens lys.

Grand Theft Auto V
Foto: Skjermdump fra Youtube.
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content