Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V solgte 1 million PC-kopier på 24 timer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-spillere som liker Rockstars Grand Theft Auto-serie må mildt sagt kunne kalles tålmodige. Da Grand Theft Auto V ble sluppet til Playstation 3 og Xbox 360 i september 2013, var beskjeden fra Rockstar at de ikke hadde noe å fortelle om en eventuell PC-versjon. Konsollutgaven gjorde det imidlertid veldig godt, og satte verdensrekord ved å ha nådd én milliard dollar i inntjening raskere enn noen annet underholdningsprodukt. Den hadde også det største salget noensinne i løpet av de første 24 timene, takket være hele 11,2 millioner solgte eksemplarer på tvers av Playstation 3 og Xbox 360.

Da PC-versjonen endelig ble annonsert håpet vi at den ville ankomme samtidig som spillet skulle slippes til Playstation 4 og Xbox One. Slik ble det ikke, men dette la tydeligvis ikke noen demper på forventingene.

Selv om Grand Theft Auto V nå gjennomgår sin tredje lansering på et halvannet år, virker det nemlig slett ikke som om interessen rundt spillet har avtatt. Snarere tvert imot. Etter flere utsettelser ble PC-versjonen endelig blitt sluppet 14. april, og SteamSpy kan fortelle at den nye versjonen passerte imponerende 1 million solgte kopier på kun 24 timer.

SteamSpy bemerker også at dette tallet ikke inkluderer spill som er solgt og spilt utenfor Steam, så det er sannsynligvis flere enn millionen som har kjøpt den siste utgaven.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content