Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 forlanger minst 30 GB av harddisken din

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag ble det kunngjort at det mektige rollespillet The Witcher 3: Wild Hunt er ferdigutviklet og sendt avgårde til masseproduksjon. Som ytterligere bevis på dette har oppføringen til spillet nå blitt oppdatert i Xbox One-butikken, og dermed har kravene CD Projects selvutnevnte mesterverk stiller til lagringsplass sett dagens lys.

Av Xbox Live-butikken kommer det frem at du må laste ned hele 25,15 GB med data før du kan starte eventyret (du må også vente til lanseringsdagen som er den 19. mai), og ifølge brukere av N4G skal dette øke til 30,4 GB når spillet er ferdig installert.

Videre hersker det litt forvirring om hvor mye plass Playstation 4-versjonen krever, ettersom den amerikanske Playstation-butikken opererer med 35 GB, mens den europeiske versjonen fortsatt hevder at 50 GB må være tilgjengelig. Ettersom PC-versjonen også krever 35 GB med plass er det imidlertid sannsynlig at dette er det korrekte tallet også for PS4-utgaven.

Kilde: Dual Shockers og Steam.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild HuntThe Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...



Loading next content