Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Epic Games' Cinematic Director går til Black Tusk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nytt spill i Gears of War-serien er som kjent underveis til Xbox One, og denne gangen er det ikke Epic Games som står for utviklingen. I stedet har Microsoft-studioet Black Tusk tatt over jobben med å bringe den kjente og kjære serien over i den nye konsollgenerasjonen.

Når det er sagt er dette åpenbart en prosess Greg Mitchell ønsker å være med på. Mitchell har nemlig jobbet som Cinematic Director for Epic Games i en årrekke, men nå forlater han selskapet til fordel for Black Tusk Studios. Årsaken er at han skal være involvert i nettopp det nye Gears of War-spillet:

- BIG NEWS!! I'm leaving Epic, but heading to @blacktuskstudio to work on #Gearsofwar!! I'll quote Marcus Fenix, by saying "NICE!!" :), skriver Mitchell på Twitter.

Hvorvidt det er en god eller dårlig ting at nøkkelpersoner fra seriens fortid blir med videre, lar vi være opp til den enkelte å vurdere. Mange mener Gears of War-serien har behov for fornyelse, mens andre synes den fungerer utmerket slik som den allerede er...

Gears of War 4

Relaterte tekster

3
Gears of War 4Score

Gears of War 4

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

The Coalition er endelig klare med det fjerde kapitlet i den brutale sagaen, så vi la dyre sigarer og fin vin til side. I Gears of War 4 er det blod og eksos som gjelder...



Loading next content