LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

      Nytt Need for Speed i høst og mer Plants vs. Zombies i 2016

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      I går kveld hadde EA et møte med aksjeeierene sine. Ikke bare kunne de melde om en flott nettoinntekt på hele 4,5 milliarder dollar (opp med 0,9 milliarder over fjoråret) de hadde også interessante nyheter for oss som ikke eier aksjer i selskapet.

      På slike møter er det nemlig vanlig at selskaper også avslører fremtidsplanene sine, noe som blant annet klargjør lanseringsplanene for flere spill.

      Blant spillene som nevnes har vi årets Need for Speed, Mirror's Edge 2 og mer Plants vs. Zombies. Som vi kunne melde i fjor var 2014 det første året uten et nytt Need for Speed-spill. EA har selvsagt ikke tenkt å la det gå mer enn to år mellom utgivelsene, og kunne i går avsløre at det foreløpig ikke navngitte spillet vil lanseres i løpet av årets tre siste måneder. Vi tror nok dette betyr en lansering i oktober siden EA mest sannsynlig ønsker å fokusere alle markedsføringskrefter mot Star Wars: Battlefront i november, siden de forventer å shippe ut rundt 10 millioner utgaver av spillet.

      Ikke uventet kunne de også avsløre at Mirror's Edge 2 ikke vil lanseres i år, men i stedet vil komme i starten av 2016. Vi vil også kunne delta i kampen mellom planter og zombier igjen til neste år, i en oppfølger til Plants vs Zombies: Garden Warfare. Dette er kanskje ikke så rart med tanke på at Plants vs Zombies: Garden Warfare fikk en nokså god mottakelse av både spillere og media.

      Noe vi også på en måte fikk bekreftet under møtet var at den kommende oppfølgeren til Titanfall ikke vil lanseres før tidligst 1. april 2016. Hvis du har ventet på mer informasjon rundt det prosjektet bør du altså smøre deg med en god dose tålmodighet.

      Vi kan derimot regne med å høre mer fra både Mirror's Edge 2, Need for Speed og Plants vs. Zombies under den kommende E3-messen.

      Du kan lese den fulle rapporten fra EA-møtet her.

      Plants vs Zombies: Garden Warfare 2
      Bilde fra det første Plants vs Zombies: Garden Warfare.

      Relaterte tekster

      0
      Se kartene i Garden Warfare 2

      Se kartene i Garden Warfare 2

      NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

      PopCap Games har tydeligvis jobbet hardt for at det kommende Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 skal slippes med mer innhold enn forgjengeren, og vi må si at hele tolv...



      Loading next content