Norsk
Gamereactor
nyheter

Ingen Sony-konferanse på Gamescom i år

Sparer godbitene til oktober.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden messen startet i 2009 har Sony hatt en egen konferanse under Gamescom. Under fjorårets konferanse kunne de blant annet vise oss den første traileren fra Michel Ancels Wild, offentliggjøringen av Ninja Theorys Hellblade og mye mer. De sparer vanligvis altså ikke på kruttet under Europas kanskje viktigste spillmesse. Da kommer det kanskje som en overraskelse at de ikke skal holde en konferanse under messen i år.

Den amerikanske nettsiden Gamespot kan nemlig melde at Sony i steden vil holde en konferanse under Paris Games Week i oktober.

En av grunnene til dette er at årets største spillmesse, E3, vil finne sted en uke senere enn vanlig. Den starter nemlig 15. juni, og siden Gamescom starter en uke tidligere ønsker Sony derfor å gi både spillere og utviklere et større pusterom. Slik får blant annet utviklerene lengre tid til å videreutvikle demonstrasjonene de viser under E3-messen slik at vi ikke får se akkurat det samme bare to måneder senere

Dermed må vi altså blant annet, om spillet ikke vises under Tokyo Game Show i september, vente til til oktober før vi får se mer fra Final Fantasy XV. Vanligvis bruker også Sonys europeiske studioer å vise sine spill under Gamesom så venter du nytt fra Guerillas nyeste prosjekt og Media Molecule bør du nok smøre deg med ekstra tålmodighet og solkrem.



Loading next content