Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Har sendt ut 52 millioner Grand Theft Auto V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Two kunne i går annonsere at de har levert nærmere 52 millioner eksemplarer av Grand Theft Auto V til samtlige formater. Dette sørger for at spillet er det fjerde mest solgte noensinne, og det er altså uten hjelp fra bundles i spesielt stor grad. Med tanke på at spillet kun har vært på markedet i to år og fortsatt selges til fullpris, så har Rockstar gjort noe ingen andre har klart på de samme premissene.

Til sammenligning har Tetris solgt omtrent en halv milliard, men det er et billig spill som har levd siden 80-tallet og har blitt solgt sammen med Game Boy og telefoner.

På andreplass ligger Wii Sports med 83 millioner, men de aller fleste av disse fulgte med konsollen. Minecraft er nummer tre på listen, men også dette er et relativt billig spill.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content