Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Spøker det for mer singleplayer-innhold til GTA V?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I etterkant av den første lanseringen, altså versjonen til Playstation 3 og Xbox 360, fortalte Rockstar hadde de hadde begynt å tenke på måter å utbygge enspillerdelen i Grand Theft Auto V på gjennom utvidelser. I etterkant har vi imidlertid ikke hørt noe mer om det, da utviklerne heller har fokusert på PS4/X1-versjonen, PC-versjonen og online heists.

Likevel har de fleste sett for seg mer singleplayer-innhold en gang i fremtiden, og derfor kom det som et lite sjokk da Take-Two Interactive-sjef Strauss Zelnick ikke kjente seg igjen i meldingen om at enspillerutvidelser har vært et tema.

Take-Two Interactive er GTA-seriens utgiver og moderselskapet til Rockstar, og hendelsen stammer fra et møte mellom Take-Two-ledelsen og selskapets investorer. På spørsmål fra en analytiker om når enspillerutvidelsene kommer svarte nemlig Zelnick følgende:

- No, we haven't discussed any story-based downloadable content. We did talk about the Heists and they've been released.

Analytikeren fulgte opp med et nytt spørsmål:

- But I am correct in remembering that you had talked about that around the launch of the game?

Til dette svarte deretter Zelnick:

- Uhh, we have different recollections.

I etterkant har han imidlertid kommer på andre tanker, og en representant fra Take-Two har i den forbindelse gitt følgende kommentar:

- As over a year ago Rockstar Games had said that they were exploring story mode content for Grand Theft Auto V; however, no further information has been released since. As always, we leave it to Rockstar Games to share information about their games when they're ready.

Toget har altså ikke gått for mer singleplayer-innhold, men vi kommer ikke akkurat til å holde pusten for noen snarlige annonseringer...

Grand Theft Auto V

Kilde: Gamespot.

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content