Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rockstar saksøker BBC for den kommende GTA-filmen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BBC har nylig begynt innspillingen av TV-dramaet "Game Changer" som handler om brødrene Housers interessante reise fra å være en liten indieutvikler med høye ambisjoner til å bli en av spillbransjens viktigste utviklere. Tydeligvis har Rockstar forsøkt å kontakte BBC flere ganger for å forsikre seg om at historien om Rockstar blir gjengitt så korrekt som mulig, men den britiske TV-kanalen har avslått all kontakt med spillutvikleren. Dette har nå ført til at Rockstar saksøker BBC.

Rockstar vil ifølge et dokument som har funnet veien ut på internett forsikre seg om at: "trademarks are not misused in the BBC's pursuit of an unofficial depiction of purported events."

Utvikleren poengterer deretter: "We have attempted multiple times to resolve this matter with the BBC without any meaningful resolution. Unfortunately in this case litigation was necessary."

Game Changer startet innspillingen i forrige måned, og det er Daniel Radcliffe som spiller Rockstar-sjefen Sam Houser.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content